Rólunk írták

Rólunk írták

 • Z. Zoli

  Szia!

  Zoli vagyok, tudod, ma voltam: szőkésbarna haj, hajvágás, hajzsírosodás…
  Csak meg szeretném köszönni mindazt, amit értem teszel folyamatosan:)))
  Hihetetlenül örülök, hogy Rád találtam, nem is tudom mi lenne velem, ha nem talállak meg:)

  Igaz nem közvetlenül, de azt kell hogy mondjam: megmentetted az életemet:) Elküldtél vérvételre, és hangsúlyoztad, hogy a hajbetegség mindig valami belső bajból gyökerezik. Ezután orvosról orvosra járkáltam, és kiderült ez-az: nyelőcső-fekély szerűség, reflux, … Szóval ha nem kezdek neki a Te hatásodra, akkor most még mindig nem tudom mi a bajom.

  Most már nagyon figyelek az étkezésre, kezdek fogyni, mozgok többet, jobb a kedvem, nyitottabb vagyok, és mindezt Neked köszönhetem:)))
  Ez még mind semmi, de mikor Tőled jövök, sokkal jobb a kedvem, mosolygok utána órákig, olyan hihetetlen kisugárzásod van, olyan optimizmus lakozik benned, hogy ilyet még tényleg nem láttam:) Te erre születtél tényleg:)

  Nem is tudom hogyan lehet ezt a sok segítséget meghálálni! Lehetetlen:)
  Viszont ha bármikor, akár az éjjel kellős közepén bármilyen segítségre szükséged van, én ugrok:) Informatikával foglalkozom, programozással, számítógépekkel, szoftverekkel, szóval ilyenben is tudok segíteni, de ezen kívül is bármiben, ha tudok… De gondolom millióan vannak így, hogy felajánlják segítségüket… Én is beállok a sorba:)))

  További sok sikert a munkádhoz, de még úgyis megyek párszor:)

 • Péter

  Nagyon köszönök mindent, meggyógyultam és egy felejthetelen Nőt ismertem meg!

 • Mária

  Kislányom 16 éves,nem volt soha beteg 4 hónapja el kezdett hullani a haja .Elmentünk vérvételre ,semmi gócot nem mutattak ki,kaptunk szeszt a hajára.De a hullás nem múlt el.
  Egy ismerős ajánlotta Gyöngyit,nagyon kedvesen megnyugtatóan beszélt. Elküldött még egy speciális vérképre és kiderült, hogy ott volt a baj a lányomnál.Így külső és gyógyszeres
  kezelést is kapott.Járunk kontrollra, sajnos fontos és örültünk neki ,hogy ez ingyenes.
  Nagyon szeretjük és megbízunk benne ,minden betegnek szívből ajánljuk. Bonyhádról már többen mentek és ők is nagyon elégedettek.

 • Keresztessy Tamás (Győr)

  érfiként a hajhullásom nem vették komolyan. Genetikai kopaszodás,kaptam a számomra érthetetlen magyarázatot. Az állandó fejbőr fájdalom,viszketés ,és hullás úgy véltem
  nem normális állapot.Orvostól orvosig jártam,samponokat ,ampullákat próbáltam szinte semmi eredménnyel. 9 hónap kálvária után,bejelentkeztem Budapestre, már a telefonon történő megbeszélésnél is nagyon nagy hatással volt rám Gyöngyi, alapossága és határozottsága.
  Felutazásomkor ma már mondhatom egy mosolygós angyal várt.Semmit nem akart eladni, viszont olyan részletesen elmondta, hogy a tüneteim mitől vannak ,hogy felismertem és
  értettem az összefüggéseket javaslatára ,vérvizsgálatokat végeztettem, és ezek eredményei alá támasztották a diagnózisát. 5 hónap telt el,elégedett és gyógyult vagyok.

 • Ibolya

  Gyöngyit szeptember elején kerestem fel erős hajhullással, mely kislányom születése óta (14) kiséri az életemet. Ő volt a “sokadik”, akit megkerestem a problémámmal. Hittem is benne, meg nem is a sok csalódás után, melyet végig éltem a hosszú évek során. Első találkozásunk nem történt volna meg, ha tudom,hogy hozzá akar érni a fejemhez, de nem tudtam. Györgyi elkezdte kezelni a fejbőrömet, a hajamat, iszonyúan megrémültem a kihulló hajszálak láttán, de biztatott, hogy a kezelések meghozzák majd az eredményt, csak legyek türelmesés kitartó. Ez így is történt, már az első kezelések látványos eredményt hoztak. Tisztult a fejbőröm-szinte fellélegzett-a kihullott hajszálak száma is egyre kevesebb lett. Három hónap alatt decemberre értem el, hogy már majdnem természetes mennyiség hullott ki. Megszünt a psoriasisom, a zsíros korpám is. Borzasztó hálás vagyok Gyöngyinek a segítségért. Kedvessége, empatikus készsége, a problémát tényleg megoldani akarása kivezetett a depresszióból. Most már tudom, hogy van egy SZAKEMBER, akihez bármikor fordulhatok, ha újra megkörnyékezne a probléma. Köszönöm ezt neki!

 • Juhász Annamária (tanuló)

  Másfél éve alakult ki fejbőrbetegségem, ami az idő előre haladtával egyre csak rosszabbodott.
  A bőrgyógyász szakorvos ránézésre megállapította, hogy pikkelysömöröm van, ami egész életen át tartó gyógyíthatatlan betegség. Az általa adott oldatokat, samponokat szorgalmasan használtam, és bíztam a betegség visszaszorításában. Azonban erőfeszítéseimet nem koronázta siker; a bőröm egyre szárazabb, gyulladtabb lett, és a hajam is elkezdett hullani. Nos, 22 évesen ez nem egy üdítő állapot! Ekkor, megelégelve a szakorvosok tehetetlenségét és nemtörődömségét, a saját kezembe vettem az irányítást. Így találtam rá Gyöngyi honlapjára, és egyben problémám megoldására. Az általa adott készítmények, és a kezelések hatása, már első alkalommal eredményt hoztak, további reményt adva a gyógyulásra. Szakmai felkészültsége páratlan, hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. A megvastagodott bőrrészeket szépen leoldottuk, és az eddig gyógyíthatatlannak hitt bőrömet megszabadította a lerakódásoktól. Mindez óriási megkönnyebbülés volt, és nem kevés szorongást oldott fel bennem! Bizalommal fordulok hozzá, és segítséget, őszinteséget, humort kaptam cserébe! Bátran ajánlom mindenkinek, neki pedig további jó munkát kívánok!

 • Nagy Orsolya Antónia

  Kedves Érdeklődök!

  Körülbelül 3 hónapja ismertem meg Gyöngyit! Rögtön feltűnt neki, hogy nem vagyok megelégedve a hajammal, pedig egy szót sem szóltam neki a problémáimról. Évek óta hajzsírosodással küzdök, ami már nem csak fizikailag, de lelkileg is megvisel! Nagyon sok, márkás sampont, pakolást kipróbáltam, de egyik sem segített. Már nem csak zsírosodott a hajam, hanem elkezdett hullani is, így a szép, dús hajam, teljesen elvékonyodott!
  Elmentem tehát Gyöngyihez, aki részletesen elmagyarázta milyen állapotban van a fejbőröm és mit kell tennem a gyógyulásomért. Nagyon jó volt az érezni, hogy ez a munka neki nem csak a pénzszerzésről szól, hanem hivatásának érzi, örül ha egy “beteg” gyógyultan és elégedetten távozik. Tehát meggyőzött és elkezdtem használni az általa ajánlott gyógyhatású készítményeket! Még csak 3 hete használom, de elmondhatom, hogy már észrevettem a javulást. Már nem kell naponta hajat mosnom, már nem hullik annyira a hajam és nem is érzem annyira nehéznek.
  Köszönöm Gyöngyi! Ajánlom mindenkinek, aki meg szeretne gyógyulni!

 • Szepes Ádám

  A feleségemmel együtt kerestük fel Gyöngyit, kopaszodásomra kerestünk megoldást, több
  helyen jártam elötte bőrgyógyásznál is. A bejelentkezésünket követően pár napon belül
  felkerestük. Az első benyomásunk is nagyon kedvező volt, a vizsgálatot követően hosszan
  elbeszélgettünk ahol alaposan elmagyarázta a kopaszodásom okát és azt is elmondta, hogy sajnos ezen az állapoton látványos változást nem lehet elérni, csak a kopaszodási folyamatot lehet lassítani, a fejbőrömön lévő piros foltokat és viszkető érzést azonba pár alkalmas kezelés után már sikerült megszüntetni. Ajánlom a korrektsége és tudása miatt minden hozzám hasonló problémával élőnek.

 • Timi (asszisztens)

  23 éves vagyok, 4 éve festetem a hajam, tört és nagyon száraz volt mindig összefogva kellett hordanom. Se fénye se tartása nem volt pedig sok mindent kipróbáltam.Gyöngyit 4 hónapja ismerem megnyugtatott ne legyek elkeseredve, rendszeresen járok hozzá még nem tökéles a hajam de összehasonlítani sem lehet a pár hónappal ezelötti állapottal. Ráadásul mindig nagyon jól érzem nála magam.

 • Kiss Mária (43 éves tanárnő)

  Egy hosszantartó betegség után ,ajánlás útján ismertem meg Gyöngyit. Elkeseredett voltam mert több sikertelen kúrán és kuruzslón voltam eddigre már túl, akik a hitemet és a pénztárcámat is jócskán tönkretették. Legnagyobb csalodásomra az első látogatásom
  alkalmával szembesültem azzal, hogy azokat a hajgyógyászati termékeket amikkel a kezelések történnek én már ismerem, próbáltam is, kisebb nagyobb sikerrel. Nem akartam mégegyszer belevágni, de minden kérdésemre kimerítő választ kaptam és teljesen más mentalitásban keztük el a kezelést. 4 hetente jártam kontrollra ami ingyenes késöbb már csak 3 havonta. Egy év távlatába szeretnék mindent megköszönni, meggyógyultam, egy kölcsönös szinpátia kettönk közt megmaradt és fodrászt sem kerestem azóta mást.

10% kedvezmény a www.babalesz.hu weboldalon történő vásárlás végösszegéből

10% nem halmozható kedvezmény a vásárlás végösszegéből a www.babalesz.hu weboldalon. Kiemelt akciós termékekre nem beváltható.