Bemutatkozás

Szenvedélyesen szeretem a munkámat, sosem tudom megunni, maximalista vagyok, a tökéletességre törekszem. Hajgyógyászként éveken keresztül országszerte végeztem vizsgálatokat, amelyek segítségemre voltak abban, hogy megszerezzem azt a tudást és tapasztalatot, ami szükséges ahhoz, hogy megfelelően tudjam kezelni a haj-és fejbőrbetegségekben szenvedőket.

Kezdetek

1994-ben találkoztam először a hajgyógyászattal, ami akkor számomra egy ismeretlen, új, izgalmas gyógyászati terület volt. Az első 8 évben minden energiámat a tanulásra, tapasztalatszerzésre, az összefüggések megértésére, a betegségek egyre tökéletesebb kezelésére fordítottam.

2002-ben elhatároztam, hogy nem csak vizsgálni és kezelni fogom a beteg embereket hanem, mindent meg szeretnék tanulni, ami a hajjal összefügg. Felnőttképzés keretén belül fodrász végzettséget szereztem.

2010-től  oktatóként belföldön és külföldön egyaránt mindent elkövettem  a hajgyógyászat népszerűsítéséért.

A mindennapi munka mellett az oktatás szívügyem, szeretném átadni azt a tudást, ami másokat is segít abban, hogy kiteljesedve egyre sikeresebbé válhassanak.

Pragmatikus oktatás

Az Egyesült Államok oktatási rendszerére jellemző ez a módszer, melynek  megalapítása  John Dewey nevéhez fűződik. Követői azt vallják, hogy az a gondolat hasznos, ami a gyakorlatban is alkalmazható. Ezt az elvet követve 2019-től online oktátás  indítását  tűztem ki célul.