Bemutatkozás

Szenvedélyesen szeretem a munkámat sosem tudom megunni, maximalista vagyok a tökéletességre törekszem. Hajgyógyászként éveken keresztül országszerte végeztem vizsgálatokat, amely segítségemre volt abban, hogy megszerezzem azt a tudást és tapasztalatot, ami szükséges ahhoz, hogy megfelelően tudjam kezelni a haj-és fejbőrbetegségekben szenvedőket.

Kezdetek

1994-ben találkoztam először a hajgyógyászattal ami akkor számomra egy ismeretlen, új, izgalmas gyógyászati terület volt. Az első 8 évben minden energiámat a tanulásra, tapasztalatszerzésre az összefüggések megértésére a betegségek egyre tökéletesebb kezelésére fordítottam.

2002-ben elhatároztam, hogy nem csak vizsgálni és kezelni fogom a beteg embereket hanem mindent megszeretnék tanulni ami a hajjal összefügg. Felnőttképzés keretén  belül fodrász végzettséget szereztem.

2010-től  oktatóként belföldön és külföldön egyaránt mindent elkövettem  a hajgyógyászat népszerűsítéséért.

A mindennapi munka mellett az oktatás szívügyem, szeretném átadni azt a tudást ami másokat is segít abban ,hogy kiteljesedve egyre sikeresebbé válhassanak .

Pragmatikus oktatás

Az Egyesült Államok oktatási rendszerére jellemző ez a módszer,melynek  megalapítása  John Dewey nevéhez fűződik.Követői azt vallják,hogy az a gondolat hasznos,ami a gyakorlatban is alkalmazható.Ezt az elvet követve ,2019-től online oktátás  indítását  tűztem ki célul.

10% kedvezmény a www.babalesz.hu weboldalon történő vásárlás végösszegéből

10% nem halmozható kedvezmény a vásárlás végösszegéből a www.babalesz.hu weboldalon. Kiemelt akciós termékekre nem beváltható.