Netamin Barátcserje kapszula 200 mg

2790 Ft

60 kapszula

 

 

 

A barátcserje (Vitex agnus castus, angolul chasteberry) egy lilás színű virágzattal rendelkező növény, amit évezredek óta alkalmaznak a hormonháztartással kapcsolatos nőgyógyászati panaszok esetén. Kellemes illatú, borsszemnyi nagyságú termései vannak, ezekből készülnek a barátcserje porok és kivonatok.

 

100% vegán termék. Ellenőrzött forrásból, GMP minősítésű gyártóhelyen készült kapszulák!

Növényi cellulózból, természetes eljárással készült kapszula tartalmazza a tiszta gyógynövényport. Nincs benne semmilyen állati eredetű összetevő, ezért a vegetáriánus, vagy vegán étrendet követők is fogyaszthatják.

  Finomra őrölt növényi por a megfelelő felszívódásért

  A kapszulában a barátcserje gyógynövény szárított, porított változata található (kapszulánként 200 mg), ezért sokkal koncentráltabban tartalmazza a szükséges hatóanyagokat, mint a friss növény.

  A porítás másik előnye a kiváló felszívódás. A hatóanyagok jó felszívódásához fontos, hogy minél jobban porrá legyen őrölve egy gyógynövény. Ahogy étkezéskor az alapos rágás segít abban, hogy minden tápanyag optimálisan szívódhasson fel, úgy a finomra őrölt por is garantálja, hogy a barátcserje-hatóanyagok felszívódása nagyobb felületen, és maximális hatékonysággal történjen.

  200 mg hatóanyag-tartalmú kapszulák

  A Netamin Barátcserje 400 mg kapszula 200 mg-os változata ez a termék. Ideális választás a női ciklussal összefüggő enyhébb tünetek, enyhébb klimaxos panaszok esetén.

  A Netamin Barátcserje 200 mg szinten tartó kúrához is ajánlott (a 400 mg-os termék szünetében, elkerülendő azt, hogy a szervezet hozzászokjon a magasabb dózishoz).

   

  Összetevők:

  Barátcserje, bevonó (cellulóz)

   

  Adagolás:

  Felnőtteknek napi 1 kapszula, lehetőleg közvetlenül étkezés előtt, egészben lenyelve, bő folyadékkal.

   

  Figyelmeztetések:

  Amennyiben konkrét problémára egyéb kezelést is kapsz, vagy hormontartalmú készítményeket szedsz, konzultálj orvosoddal a barátcserje-kúráról. Várandós hölgyeknek a készítmény szedése nem ajánlott! (Kivéve, ha szakorvos kifejezetten elrendeli).